31 Octombrie

Nu petrec nimic deosebit de Halloween. Și nu am nimic împotriva acestei sărbători. Consider că fiecare doarme așa cum își așterne și din acest motiv m-am gândit să vă dau câteva idei cu ocazia acestei zile. Sunt niște idei la care te poți gândi până adormi.

 1. M-am trezit din somn pentru că am auzit pe cineva ciocănind. Inițial m-am gândit că se aude de la fereastră dar puțin mai târziu am realizat că sunetul venea din oglinda de pe perete.
 2. Ultima chestie pe care am văzut-o era ceasul de pe noptieră ce lumina în întuneric arătând ora 02:07, chiar înainte ca ghearele acelea curbate să-mi pătrundă în piept. M-am trezit speriat, respirând greu, realizând că am avut un nenorocit de coșmar. Atunci am văzut ceasul de pe noptiera. Arata ora 02:06. Și am auzit cum ușa de la șifonier se deschide scârțâind ușor.
 3. De mic am avut și câini și pisici. Mă obișnuisem cu ei când încercau să deschidă ușa de la intrare și se auzeau cum râcâie cu ghearele de ușă. Îmi sunt familiare aceste sunete pe care le aud acum și totodată realizez că locuiesc singur și stau la bloc…
 4. În ultima perioadă locuiesc singur. Și vă jur, dacă ar fi să fac o statistică, ușile din casă mai mult le-am închis decât sa le fi deschis!
 5. O fetiță a auzit-o pe mama sa strigând-o de jos, de la scara blocului. În timp ce se pregătea să coboare să o ajute, mama sa a tras-o de mână înapoi în apartament și i-a spus la ureche „am auzit și eu asta”.
 6. Tot mă întreba de ce respir așa de greu. Însă nu eu respiram așa.
 7. Întotdeauna am crezut că pisica mea stă și mă privește în ochi. Până aseară când am realizat că de fapt se uita de parcă ar fi cineva în spatele meu.
 8. Nimic nu se compară cu râsul unui bebeluș. Doar dacă este 1 noaptea și realizezi că trăiești singur în casă.
 9. Fiul meu a venit în toiul nopții și m-a trezit spunându-mi „tati, cred că este un monstru sub patul meu”. Ca să-l calmez, am mers la el în dormitor și m-am uitat de dragul amuzamentului sub patul lui. Am văzut pe cineva care părea sa fie fiul meu ce mi-a șoptit „tati, este cineva în patul meu”.
 10. Ai terminat tot ce aveai de făcut în ziua respectivă, ai ajuns acasă, ești singur și-ți faci petreci timpul cum vrei. Într-un final te urci în pat întinzi mana să stingi veioza să te culci dar constați că deja este o altă mana pe întrerupător.
 11. Nu reușesc să mă culc niciodată. În schimb, descopăr că mă trezesc de fiecare dată.
 12. Am în telefon o fotografie cu mine pe pat, în timp ce dorm. Eu locuiesc singur.

1 comentariu

comenteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi urmatoarele formatari HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 by Depresium. Powered by PixelRevolution.